Tulossa uutta syksyllä 2019, mm. Lokomat-kävelyrobotti

← Takaisin uutisarkistoon
Kehitämme kuntoutusta uusinta teknologiaa hyödyntäen. Syyskuussa 2019 käytössämme on eteläisimmän Suomen ainoa Lokomat-kävelyrobotti, Andago – kuntoutujan tahdissa liikkuva dynaaminen painokevennysjärjestelmä ja Armeo Senso käden ja yläraajan harjoittelulaite.

Lokomat-kävelyrobotin avulla mahdollisuutemme tarjota tehokasta kuntoutusta esim. aivoverenkiertohäiriö- ja selkäydinvammapotilaille paranevat. Robotisoitu kävelyharjoittelu sopii erittäin hyvin myös liikehäiriösairauksia kuten Parkinsonin tautia sairastaville kuntoutujillemme.

Andago painokevennetystä kävelyharjoittelusta hyötyvät useat kuntoutujaryhmämme. Andago mahdollistaa aiempaa tehokkaamman ja monipuolisemman harjoittelun mm. neurologiseen ja ortopedis-traumatologiseen kuntoutukseen.

Armeo Senson avulla voimme tehostaa käden ja yläraajojen toiminnallista harjoittelua.

Erikoiskoulutetut fysioterapeuttimme ja muu osaava monialainen tiimi suunnittelevat yhdessä kuntoutujan kanssa kuntoutuksen tavoitteet ja etenemisen. Monet nykyiset kuntoutujaryhmämme hyötyvät uudesta kuntoutusteknologiasta ja mahdollisuutemme tarjota tehokasta kuntoutusta myös uusille kuntoutujaryhmille laajenevat huomattavasti. Uudet kuntoutujat ja yhteistyökumppanimme ovat syksyllä tervetulleita tutustumaan kuntoutusteknologiaan ja muihin kuntoutusmahdollisuuksiimme.