Enemmän elämää vuosiin

Toimintakyky ja elämänlaatua

Toimintamme tähtää kuntoutujien toimintakyvyn edistämiseen ja ylläpitämiseen. Edesautamme ikäihmisiä elämään toimintakykyisiä ja turvallisia vuosia, jotta he voivat tehdä itselleen tärkeitä asioita arjessa. Paras osoitus onnistumisestamme on kuntoutujien kokema elämänlaadun pa­raneminen.

Kasvava kansantaloudellinen merkitys

Kuntoutuksen an­siosta ikäihmiset saavat enemmän toimintakykyisiä elinvuosia. Kuntoutus vähentää ympärivuorokautisen hoidon tarvetta, mistä seuraa kustan­nussäästöjä yhteiskunnalle. Väestömme ikääntyessä työllämme on siten yhä kasvava kansantaloudellinen merkitys.

 

Vahva kuntoutuksen kulttuuri

Olemme ylpeitä vahvasta kuntoutuksen kulttuuristamme, olem­mehan kuntouttaneet mm. sotiemme veteraaneja jo 25 vuoden ajan. Kulttuurimme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja ikäihmisten arvostukseen – meillä kuntoutuja ja hänen elämänsä on keskiössä, ja tavoitetta kohti kuljetaan yhdessä ammattitaitoisen kuntoutushenkilökunnan kanssa ja tukemana. Asiantunteva ja kokonaisvaltainen hoito ja kuntoutus antavat hyvät edellytykset turvalliseen ja toimintakykyiseen elämään.

Viihtyisä ympäristö

Meillä on viihtyisät ja avarat tilat sekä lämminhenkinen, kuntoutusta edistävä ilmapiiri. Kuntoutujien käytössä on älykorteilla toimiva ikäih­misten kuntosali. Sauna ja uima-allasosastomme poreammeineen tarjoaa mahdollisuuden rentoutua. Sijaitsemme luonnonkauniissa ympäristössä Helsingin Oulunkylässä Itsenäisyydenpuiston ulkoilureittien tuntumassa. Meillä viihtyvät niin kuntoutujat kuin henkilökuntakin.

Vaativan kuntoutuksen osaaja

Tarjoamme vaativaa geriatrista kuntoutusta aina sairaalatasoisesta jatkohoidosta räätälöityihin kuntoutusjaksoihin ja päiväkuntoukseen. Palvelumme kattavat myös kotihoitoa ja kotona asumista tukevaa ennaltaehkäisevää kuntoutu­sta. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme viimeisimpään tutkimustietoon ja näyttöön perustuen. Uusin teknologia terästää tarjoamaamme kuntoutusta, ja olemme aktiivisesti mukana kehittämishankkeissa ja tieteellisessä tutkimus­työssä.