OKS 25 vuotta!

← Takaisin uutisarkistoon

Päivälleen 25 vuotta sitten Oulunkylän kuntoutussairaala avasi ovensa ensimmäisen kerran. Arkkitehtoonisesti upeat, avarat ja valoista tilat, parvekkeineen ja terasseineen houkuttavat edelleen liikkumaan. Taidetta on sekä yleisissä tiloissa että potilashuoneissa. Rakennus on erittäin hyväkuntoinen. Suunnittelu on jo 25 vuotta sitten ollut aikaansa edellä, vastaavanlaisia tiloja suunnitellaan vasta nyt uusiin rakennettaviin kuntoutussairaaloihin.

Viimeiset vuodet ovat olleet päämäärätietoista ja aika ajoin vauhdikastakin muutoksen aikaa. Senioreille suunniteltu kuntosali laitteineen on ahkerassa käytössä, kuntoilla voi myös osastojen auloissa. Uusin teknologia terästää kuntoutusta, kuntoutusta viedään myös kotiin virtuaalisesti mobiililaitteiden välityksellä. Onkin muistettava, että vain uudistumalla Oulunkylän kuntoutussairaala on voinut taata sotiemme veteraanien palvelut, joita tällä hetkellä on vajaa kolmannes palveluistamme. Kuntoutussairaalan tulevaisuus näyttää valoisalta sote-uudistusta odotellessakin, jonka todistavat kuntoutustoiminnan hyvä laatu ja erinomaiset asiakaspalautteet. Oulunkylän kuntoutussairaala on paikka, jonne halutaan päästä.

Oulunkylän kuntoutussairaalan 25-vuotista taivalta juhlistettiin hieman ennakkoon 18.5. keväisellä cocktail-tilaisuudella ja Ogeli Big Bandin konsertilla. Tilaisuudessa oli erittäin lämminhenkinen ja välitön tunnelma. Juhlassa oli läsnä yhteistyö- ja sidosryhmäkumppaneitamme, kunniavieraat olivat sotiemme veteraanit. Juhlapuheessaan Kenraaliluutnantti Antti Simola kokosi hieman historiaamme ja isänmaallista lähtökohtaamme pian 100 vuotiaassa Suomessa.

Lisää kuvia Facebook-sivuillamme: http://www.facebook.com/OKKS.fi