Seniorielämää – kuntoutusta Oulunkylässä TV-sarjan jaksot katsottavissa täältä

← Takaisin uutisarkistoon

TV-sarjan kaikki viisi osaa on nyt esitetty Alfa-tv:ssa.
Jaksot ovat katsottavissa Permanto-nettipalvelussa:

Seniorielämää – kuntoutusta Oulunkylässä, jakso 1
Uudistetussa Seniorielämää -ohjelmassa tutustutaan Oulunkylän kuntoutussairaalan monipuoliseen toimintaan. Ohjelman isäntänä toimii Lorenz Backman. Ohjelma esitetty 22.5.2018.

Seniorielämää – kuntoutusta Oulunkylässä, jakso 2
Vammojen ja leikkausten jälkeinen monialainen kuntoutus ja hoito mahdollistavat ikäihmisille turvallisen kotiinpaluun. Asiantuntijavieraana professori Reijo Haapiainen. Jaksossa tutustutaan myös terveysteknologian hyödyntämiseen hoito- ja kuntoutustyössä. Ohjelma esitetty 29.5.2018

Seniorielämää – kuntoutusta Oulunkylässä, jakso 3
Liikunnan ja voimaharjoittelun vaikutus tasapainoon ja toimintakykyyn senioreilla. Asiantuntijavieraana dosentti Arto Hautala. Jakso käsittelee ennaltaehkäisevää, toimintakykyä edistävää kuntotutusta. Ohjelma esitetty 5.6.2018.

Seniorielämää – kuntoutusta Oulunkylässä, jakso 4
Muistisairaudet ja niiden ennaltaehkäisy sekä kuvallinen etäkuntoutus. Asiantuntijavieraina professori Raimo Sulkava ja dosentti Ulla Eloniemi-Sulkava. Ohjelma esitetty 12.6.2018.

Seniorielämää – kuntoutusta Oulunkylässä, jakso 5
Pääosassa ovat sotiemme veteraanit. Viikon vieraana Mikko Kuustonen. Tunnelmia mm. veteraanien keväisistä sauna- ja lounastreffeistä sekä lämminhenkisestä kesäisestä paistijuhlasta. Ohjelma esitetty 19.6.2018