OKKS

Oulunkylän kuntoutuskeskus

Meistä

Helsinkiläiset potilaat tulevat sairaalatasoiseen jatkohoitoon ja kuntoutukseen HUS:n sairaaloista tai Helsingin päivystyssairaaloista akuutin sairauden, leikkauksen tai vamman jälkeen. Lähetteet Oulunkylän kuntoutuskeskukseen tulevat Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen hoitokoordinaattoreiden kautta.

Moniammatillinen kuntoutustiimimme on erikoistunut geriatriseen kuntoutukseen, ja hoitojakson jälkeen potilaat palaavat takaisin kotiin tai entiseen hoitopaikkaansa. Asiantunteva ja kokonaisvaltainen hoito ja kuntoutus ovat turvallisen ja onnistuneen kotiutumisen edellytys.

Lisäksi tarjoamme kaikille senioreille hoito- ja kuntoutusjaksoja mm. leikkauksen jälkeen tai omaishoitajan loman ajaksi, kuntouttavia virkistyslomia, päiväkuntoutusta, fysioterapiaa, fyysisen toimintakyvyn arviointia sekä ohjattua kuntosaliharjoittelua.

Meillä työskentelee n. 155 alan ammattilaista.

Opiskelijatoiminta

Meille voit hakeutua sairaanhoitaja-, fysioterapeutti-, lähihoitaja- ja toimintaterapeuttiopintojen harjoitteluun. Myös erikoistuvat lääkärit ja kandit ovat tervetulleita!

Voimme ideoida yhdessä myös opinnäytetöitä.

Tutkimustoiminta

Haluamme tarjota ikääntyville ihmisille parhaita mahdollisia palveluja. Jos tutkimuksesi koskettaa ikääntyneitä, niin ota yhteyttä kehittämispäällikköömme.

Rekrytointi

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavan työotteen hallitsemista. Lähihoitajilta vaaditaan suoritettu LOP-tentti ja sairaanhoitajalta vastaavasti LoVe-tentti. Ne voi suorittaa myös meillä.

Vapaista työpaikoista ilmoitetaan nettisivuillamme sekä TE-toimiston sivuilla. Voit tehdä myös avoimen hakemuksen.

Palkka on kilpailukykyinen, jonka lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja palkitsemisjärjestelmän. Työhyvinvointia ja työssä jaksamista tukevat mm. oma kuntosali, uima-allas ja liikuntaryhmät.