KunnonSeniorit

Monipuoliset senioreiden kuntoutuspalvelut

Oulunkylän kuntoutussairaalan tärkein tehtävä on tukea iäkkäiden toimintakykyä ja tarjota kuntoutusta ja toimintakykyä edistäviä palveluja, joiden avulla mahdollisimman moni iäkäs pystyy asumaan mahdollisimman pitkään omassa kodissaan.

Kaikki kuntoutusta ja virkistystä tarvitsevat ja omasta hyvinvoinnistaan huolehtivat seniorit ovat lämpimästi tervetulleita Oulunkylän kuntoutussairaalaan! Yhdessä ikäihmisten kanssa suunnitellusta KunnonSeniorit –tuoteperheestämme löydät varmasti itsellesi tai läheisellesi sopivan vaihtoehdon. Kyseessä voi olla esimerkiksi ympärivuorokautinen kuntoutusjakso täysihoidolla, päiväkuntoutus, KunnonTreenaajat-kuntosaliryhmä tai vaikkapa akupunktio.

Hoito- ja kuntoutusjaksot suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen kuntoutujan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kuntoutuspaketin voi hankkia joko itselleen tai lahjaksi lähimmäiselleen. Hoitopaikan voi varata myös omaishoitajan loman ajaksi. Helsinkiin leikkaukseen saapuvat voivat tulla korkeatasoiseen hoitoon ja kuntoutukseen sekä ennen operaatiota että sen jälkeen.

Ota yhtetyttä:

040 570 1439
asiakaspalvelu@okks.fi

 

KunnonSenioreissa saat enemmän elämää vuosiin.