Avoimet työpaikat

Voit lähettää avoimen työhakemuksen sähköpostiosoitteeseen hakemus@okks.fi.

Lähetä hakemus, CV ja muut liitteet postitse tai sähköpostilla (rtf- tai pdf-muodossa). Mainitse hakemuksessa nimesi, posti- ja sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä tehtävä, jota haet. Lisäksi toivomme sinun kertovan itsestäsi.

Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisena. Pidämme työhakemuksesi voimassa kolmen kuukauden ajan.

  • OSASTONLÄÄKÄRI

    Haemme OSASTONLÄÄKÄRIÄ, joka voi olla LL, erikoistuva lääkäri tai erikoislääkäri. Soveltuvat erikoisalat geriatrian (johon meillä on koulutusoikeudet) ohella ovat mm. yleislääketiede, neurologia, sisätaudit. Palkka neuvotellaan ja määräytyy koulutuksen ja kokemuksen mukaan.

    Työaika on ensisijaisesti kokoaikainen päivätyö. Omat lääkärimme hoitavat puhelinpäivystyksen iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhde voi olla vakinainen tai määräaikainen.

    125-potilaspaikkaisessa kuntoutuskeskuksessa toteutetaan erityisesti vaativaa geriatrista ja myös työikäisten jatkohoitoa ja kuntoutusta (mm. ortopedisia, traumatologisia, verisuonikirurgisia, neurologisia potilaita) viidestä osastosta neljällä (n. 1 300 jaksoa vuodessa). Lisäksi palveluja ovat sotainvalidien ja veteraanien hoito- ja kuntoutuspalvelut sekä monipuoliset kuntoutuspalvelut mm. itsemaksaville asiakkaille. Tarjoamme motivoituneen, kuntoutusta kehittävän moniammatillisen tiimin, viihtyisän työympäristön sekä joustavan organisaation edut. Kehittämis- ja tutkimustoimintamme on monipuolista. Käytössä on mm. Lokomat-kävelyrobotti avh-kuntoutukseen. Toivomme myös Sinulta kipinää kehittämiseen. Paikat täytetään, kun sopivat hakijat löytyvät, aloitus sopimuksen mukaan.

    Hakemukset ja lisätietoja: Ylilääkäri Anna-Marja Myllynen, anna-marja.myllynen@okks.fi, puh. 040 358 1357

  •