Avoimet työpaikat

Voit lähettää avoimen työhakemuksen sähköpostiosoitteeseen hakemus@okks.fi.

Lähetä hakemus, CV ja muut liitteet postitse tai sähköpostilla (rtf- tai pdf-muodossa). Mainitse hakemuksessa nimesi, posti- ja sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä tehtävä, jota haet. Lisäksi toivomme sinun kertovan itsestäsi.

Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisena. Pidämme työhakemuksesi voimassa kolmen kuukauden ajan.

 • OSASTONLÄÄKÄRI

   

  Haemme geriatrian tai yleislääketieteen erikoislääkäriä, myös muut erikoisalat tai erikoistuva lääkäri soveltuvat kokemuksen mukaan. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja motivoituneen geriatrista kuntoutusta kehittävän moniammatillisen työyhteisön sekä joustavan organisaation edut.

  125-paikkaisessa kuntoutussairaalassamme annetaan pääasiassa sairaalatasoista geriatrista jatkohoitoa ja kuntoutusta (ortopedisia, traumatologisia, verisuonikirurgisia, neurologisia potilaita). Lisäksi tarjotaan edelleen sotainvalidien ympärivuorokautista hoitoa ja veteraanien kuntoutusta. Myös itsemaksavien kuntoutustoiminta on monipuolista ja vilkasta.

  Työaika on ensisijaisesti kokoaikainen päivätyö. Kiinnostuksen mukaan on mahdollisuus myös vastaanottotoimintaan. Omat lääkärimme hoitavat puhelinpäivystyksen iltaisin ja viikonloppuisin. Meillä on koulutusoikeudet geriatrian erikoisalalle.

  Palkka on kilpailukykyinen. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

  Hakemukset ja lisätietoja: Ylilääkäri Anna-Marja Myllynen, puh. 040 358 1537, anna-marja.myllynen@okks.fi

  Yhteystiedot: Oulunkylän kuntoutussairaala, Käskynhaltijantie 5, 00640 HELSINKI

  Puh. (09) 752 712, www.okks.fi