Avoimet työpaikat

Voit lähettää avoimen työhakemuksen sähköpostiosoitteeseen hakemus@okks.fi.

Lähetä hakemus, CV ja muut liitteet postitse tai sähköpostilla (rtf- tai pdf-muodossa). Mainitse hakemuksessa nimesi, posti- ja sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä tehtävä, jota haet. Lisäksi toivomme sinun kertovan itsestäsi.

Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisena. Pidämme työhakemuksesi voimassa kolmen kuukauden ajan.

 • APULAISYLILÄÄKÄRI JA ERIKOISTUVA LÄÄKÄRI

  Haemme APULAISYLILÄÄKÄRIÄ, jolla on erikoislääkärin koulutus (tai on pian valmistumassa) geriatrian, neurologian, sisätautien tai muulta soveltuvalta erikoisalalta kokemus huomioiden. Apulaisylilääkärin työsuhde on vakituinen, mutta valittavan niin halutessa työsuhde voidaan sopia määräaikaiseksi. Apulaisylilääkärin tehtäviin kuluvat osastonlääkärin/osastojen seniorilääkärin tehtävät, erikoistuvien lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden ohjaaminen sekä erilaiset kehittämistehtävät ja sovitut vastuualueet sekä ylilääkärin sijaistaminen. Palkka 7 000 – 7 400 €/kk koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen (palkka neuvotellaan erikseen, jos erikoistuminen on vielä kesken).

  Haemme myös ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ, jonka erikoisala voi olla geriatrian ohella (johon meillä on koulutusoikeudet) muukin soveltuva erikoisala. Palkka neuvotellaan ja määräytyy koulutuksen ja kokemuksen mukaan.

  Työaika molemmissa tehtävissä on ensisijaisesti kokoaikainen päivätyö. Omat lääkärimme hoitavat puhelinpäivystyksen iltaisin ja viikonloppuisin.

  125-potilaspaikkaisessa kuntoutuskeskuksessa toteutetaan vaativaa geriatrista jatkohoitoa ja kuntoutusta (mm. ortopedisia, traumatologisia, verisuonikirurgisia, neurologisia potilaita) viidestä osastosta neljällä (n. 1 300 jaksoa vuodessa). Lisäksi palveluja ovat sotainvalidien ja veteraanien hoito- ja kuntoutuspalvelut sekä monipuoliset kuntoutuspalvelut mm. itsemaksaville asiakkaille. Tarjoamme motivoituneen, kuntoutusta kehittävän moniammatillisen tiimin, viihtyisän työympäristön sekä joustavan organisaation edut. Kehittämis- ja tutkimustoimintamme on monipuolista. Käytössä on mm. Lokomat-kävelyrobotti avh-kuntoutukseen. Toivomme myös Sinulta kipinää kehittämiseen. Paikat täytetään, kun sopivat hakijat löytyvät, aloitus sopimuksen mukaan.

  Hakemukset ja lisätietoja 13.7. alkaen: Ylilääkäri Anna-Marja Myllynen, anna-marja.myllynen@okks.fi, puh. 040 358 1357

 • SAIRAANHOITAJA

  Haemme kahta (2) sairaanhoitajaa Oulunkylän kuntoutuskeskukseen. Toinen paikka on jatkohoito- ja kuntoutusosastolle ja toinen sotainvalidien ja –veteraanien osastolle. Oulunkylän kuntoutuskeskus sr on yksityinen, 125-paikkainen kuntoutuksen osaamiskeskus Pohjois-Helsingissä.

  Kuntoutuskeskuksemme viidestä osastosta kolme on erikoistunut akuuttiin sairaalatasoiseen geriatriseen jatkohoitoon ja kuntoutukseen (leikkauksen, vamman akuutin sairauden jälkeinen hoito ja kuntoutus). Kaksi osastoa on erikoistunut mm. sotainvalidien ja -veteraanien hoitoon ja kuntoutukseen. Lisäksi tarjoamme muita monipuolisia kuntoutuspalveluja. Kehittämis- ja tutkimustoimintamme on monipuolista.
  Sairaanhoitajan tehtävänkuvaan osana moniammatillista tiimiä kuuluvat hoitotyön asiantuntijana toimiminen, sekä mm. lääkehoidon toteutus, sairaanhoidolliset toimenpiteet ja osallistuminen päivittäiseen hoitotyöhön.

  Toivomme sinulta:
  • aitoa kiinnostusta ikäihmisten kuntoutumista edistävään hoitotyöhön
  • erinomaista asiakaspalveluasennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • oma-aloitteista työskentelyotetta, kipinää kehittämiseen
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

  Tarjoamme sinulle:
  • erinomaiset kehittymis- ja kehittämismahdollisuudet
  • kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut
  • mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihin (jaksotyö)
  • viihtyisän työympäristön sekä ketterän ja joustavan organisaation

  Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Edellytämme myös terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Lisätietoja:
  Palvelujohtaja Sari Juho 050-358 1491

  Hakemukset pyydämme lähettämään osoitteella hakemus@okks.fi. Hakuaika on 16.08.2020 asti.